enda

Gabriel Byrne

(1950 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Ondskabens hus 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Louder Than Bombs 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Jindabyne 2006 Stewart U/Spillefilm
Spider 2002 Bill Cleg U/Spillefilm
End of Days 1999 The Man U/Spillefilm
Stigmata 1999 Andrew Kiernan U/Spillefilm
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 mekanikeren U/Spillefilm
The end of violence 1997 Ray Bering U/Spillefilm
Frankies sommer 1996 Frankies far, Manus U/Spillefilm
Gamle kendinge 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Prinsen af Jylland 1994 Fenge U/Spillefilm
Little women - Pigebørn 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Kodenavn: Nina 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Miller's crossing - Dødens ekko 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Håkon og sørøverne 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Den låste dør 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Siesta - en erotisk rejse 1987 Medvirkende U/Spillefilm
For rigets sikkerhed 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.