enda

Gabriel Figueroa

(1907 – 1997)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Under vulkanen 1984 Foto U/Spillefilm
Kellys helte 1970 Foto U/Spillefilm
Han kom - han så - han skød 1969 Foto U/Spillefilm
Fanget i natten 1964 Foto U/Spillefilm
Mands begær 1960 Foto U/Spillefilm
Den udvalgte 1959 Foto U/Spillefilm
Tro og lidenskab 1958 Foto U/Spillefilm
Magten og æren 1947 Foto U/Spillefilm
Maria Candelaria 1945 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.