enda

Gabriele Muccino

(1967 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
De smukkeste år 2020 Instruktion
Min italienske familie 2019 Instruktion U/Spillefilm
Syv liv 2009 Instruktion U/Spillefilm
Jagten på lykke 2006 Instruktion U/Spillefilm
Husk mig nu 2003 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Sidste kys 2001 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.