enda

Gael García Bernal

(1978 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Coco 2018 Héctor U/Spillefilm
Neruda 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Desierto 2015 Medvirkende U/Spillefilm
No 2012 René Saavedra U/Spillefilm
Even the Rain 2010 Medvirkende U/Spillefilm
Letters to Juliet 2010 Victor U/Spillefilm
Mammut 2009 Leo U/Spillefilm
Blindness 2008 Bartender U/Spillefilm
The Science of Sleep 2006 Stephane Miroux U/Spillefilm
Babel 2006 Santiago U/Spillefilm
The king 2005 Elvis Sandow U/Spillefilm
Motorcykel dagbog 2004 Ernesto "Che" Guevara de la Serna U/Spillefilm
Dårlig dannelse 2004 Ángel/Juan/Zahara U/Spillefilm
Pater Amaros forbrydelse 2002 Pater Amaro U/Spillefilm
...og din mor! 2001 Julio Zapata U/Spillefilm
Love is a Bitch 2000 Octavio U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.