enda

Gard B. Eidsvold

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En ganske rar mand 2010 Rolf U/Spillefilm
Brick Vision 2005 Mannen U/Kort fiktion
Jeg er Dina 2002 Mand der skal hænges U/Spillefilm
Magnetisørens femte vinter 1999 Dr. Stenius DK/Spillefilm
Hamsun 1996 Arild Hamsun DK/Spillefilm
Kærlighedens køtere 1995 Larsen U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.