enda

Garth Craven

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Agent Catwalk 2: Farlig og forrygende 2005 Klip U/Spillefilm
Peter Pan 2003 Klip U/Spillefilm
Blondinens hævn 2001 Klip U/Spillefilm
En skærsommernats drøm 1999 Klip U/Spillefilm
Min bedste vens bryllup 1997 Klip U/Spillefilm
En skønne dag 1996 Klip U/Spillefilm
Kongen og elskerinden - og hendes mand! 1995 Klip U/Spillefilm
When a man loves a woman 1994 Klip U/Spillefilm
Soapdish 1991 Klip U/Spillefilm
Jagten på en morder 1988 Klip U/Spillefilm
Lærenemme Rita 1983 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.