enda

Gary Busey

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Soldier 1998 Church U/Spillefilm
Drop Zone 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Kapring på åbent hav 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Point Break 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Predator 2 - Rovdyret 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Bulletproof 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Dødbringende våben 1987 Joshua U/Spillefilm
Djævlens håndlanger 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Operation Harry 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Varulve-nætter 1985 Medvirkende U/Spillefilm
D.C. Cab 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Mellem to venner 1980 Medvirkende U/Spillefilm
De vilde år 1978 Medvirkende U/Spillefilm
En stjerne fødes 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Det glade bilvanvid 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.