enda

Gary Cooper

(1901 – 1961)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Manden fra Vesten 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Flammer over Mexico 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Sheriffen 1952 Medvirkende U/Spillefilm
Og så kom Jones 1945 Medvirkende, Produktion U/Spillefilm
Hvem ringer klokkerne for? 1943 Medvirkende U/Spillefilm
Professoren og korpigen 1942 Medvirkende U/Spillefilm
Vi behøver hinanden 1941 Medvirkende U/Spillefilm
En mand kom til Texas 1940 Medvirkende U/Spillefilm
Til sidste mand 1939 Medvirkende U/Spillefilm
Marco Polo 1938 Medvirkende U/Spillefilm
Rolf Blaaskægs ottende kone 1938 Medvirkende U/Spillefilm
Generalen døde ved daggry 1936 O'Hara U/Spillefilm
Englands Sønner 1935 Medvirkende U/Spillefilm
At elske 1933 Medvirkende U/Spillefilm
If I Had a Million 1932 Medvirkende U/Spillefilm
Farvel Til Våbnene 1932 Medvirkende U/Spillefilm
Kæmpende karavaner 1931 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.