enda

Gary Foster

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Solisten 2009 Producer U/Spillefilm
Ghost Rider 2007 Producer U/Spillefilm
Elektra 2005 Produktion U/Spillefilm
Daredevil 2003 Produktion U/Spillefilm
The Score 2001 Produktion U/Spillefilm
Desperate Measures 1998 Producer U/Spillefilm
Tin Cup 1996 Producer U/Spillefilm
Søvnløs i Seattle 1993 Producer U/Spillefilm
Nr. 5 lever stadig 1988 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.