enda

Gary Frutkoff

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Shoot 'Em Up 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
Orange County 2001 Produktionsdesign U/Spillefilm
Rat Race 2001 Produktionsdesign U/Spillefilm
Englænderen 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Out of sight 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
Four rooms 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Djævel i blåt 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
King of the hill 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.