enda

Gary Goldman

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Next 2007 Manus U/Spillefilm
Titan A.E. 2000 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Anastasia 1997 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Pingvinen og strandstenen 1995 Instruktion U/Spillefilm
Tommelise 1994 Instruktion U/Spillefilm
Sidste udkald 1990 Manus U/Spillefilm
Navy seals - elitesoldaterne 1990 Manus U/Spillefilm
Landet for længe siden 1988 Producer U/Spillefilm
Hvem springer kineserne for? 1986 Manus U/Spillefilm
Rejsen til Amerika 1986 Producer U/Spillefilm
Fru Brisbys hemmelige verden 1982 Manus, Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.