enda

Gary Lewis

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Valhalla Rising 2009 Christian viking DK/Spillefilm
Niceland 2004 Max U/Spillefilm
The Rocket Post 2004 Medvirkende U/Spillefilm
Skagerrak 2003 Willy DK/Spillefilm
Billy Elliot 2000 Dad U/Spillefilm
Orphans 1998 Thomas U/Spillefilm
My name is Joe 1998 Shanks U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.