enda

Gary Møller

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Babettes gæstebud 1987 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Kampen om den røde ko 1987 Rekvisitør DK/Spillefilm
Walter og Carlo - op på fars hat 1985 Rekvisitør DK/Spillefilm
Rainfox 1984 Regi DK/Spillefilm
Midt om natten 1984 Rekvisitør DK/Spillefilm
Kurt og Valde 1983 Regi DK/Spillefilm
Med Lille Klas i kufferten 1983 Rekvisitør U/Spillefilm
Een stor familie 1982 Medhjælper Tv-serie
Kidnapning 1982 Rekvisitør DK/Spillefilm
Tre engle og fem løver 1982 Rekvisitør DK/Spillefilm
Jeppe på bjerget 1981 Rekvisitør DK/Spillefilm
Olsen-banden over alle bjerge 1981 Rekvisitør DK/Spillefilm
Olsen-bandens flugt over plankeværket 1981 Rekvisitør DK/Spillefilm
Olsen-banden overgiver sig aldrig 1979 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Matador 1978 Set rekvisitør Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.