enda

Gavin Bocquet

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gulliver's travels 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
Stardust 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
xXx2 - The Next Level 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Coach Carter 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Star wars: Episode III - Sith-fyrsternes hævn 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Star wars: Episode II - Klonernes angreb 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
XXX 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Rocky & Bullwinkle på eventyr 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
Star Wars: Episode I - Den usynlige fjende 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kafka 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.