enda

Geena Davis

(1956 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Accidents happen 2009 Gloria Conway U/Spillefilm
The Long Kiss Goodnight 1996 Samantha Caine U/Spillefilm
Djævleøen 1995 Morgan Adams U/Spillefilm
Angie 1994 Medvirkende U/Spillefilm
I en klasse for sig selv 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Den forkerte helt 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Thelma og Louise 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Hurtige penge 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Jordiske piger er nemme 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Beetlejuice 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Turist ved et tilfælde 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Fluen 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Fletch! Hva' var navnet? 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.