enda

Geert Vindahl

(1943 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Unge Andersen 2005 Wulff DK/Spillefilm
Besat 1999 Læge DK/Spillefilm
Bryggeren 1996 Søren syvtal Tv-serie
Nana 1988 Medvirkende Tv-serie
Isfugle 1983 Allan DK/Spillefilm
Krigsdøtre 1981 Erik Tv-serie
Øjeblikket 1980 Preben, Annes mand DK/Spillefilm
Verden er fuld af børn 1980 Gæst ved Lisbeths fest DK/Spillefilm
Ludvigsbakke 1978 Karl von Eichbaum Tv-serie
Fortsættelse følger 1977 Preben Tv-serie
Jørns historie 1976 Medvirkende Tv-film
Skyld 1973 Rolf Tv-film
Hvorfor bliver alting anderledes altid anderledes? 1970 Medvirkende DK/Kort fiktion
Black-out 1970 Medvirkende DK/Spillefilm
Amour 1970 3. betjent DK/Spillefilm
Farlig sommer 1969 Erik Willers DK/Spillefilm
Et ganske almindeligt eventyr 1968 Medvirkende DK/Kort fiktion
Jeg er sgu min egen! 1967 Læredreng DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.