enda

Geir Bøhren

(1951 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Taliban - behind the masks 2010 Musik U/Dokumentarfilm
Mendel 1997 Musik U/Spillefilm
The Sunset boys 1995 Musik U/Spillefilm
Isslottet 1987 Musik U/Spillefilm
Orions bælte 1985 Musik U/Spillefilm
Sig det med blomster, Herman 1985 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.