enda

Gemma Jackson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bridget Jones: På randen af fornuft 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
Finding Neverland 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
Killing Me Softly 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Iris 2001 Produktionsdesign U/Spillefilm
State and Main 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
Lånerne 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fjernt fra verden 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.