enda

Gene Callahan

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Sommermåne 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fælden klapper 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den sorte enke 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kærlighed uden ord 1986 Produktionsdesign U/Spillefilm
Masser af slyngler 1986 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kniven er det eneste vidne 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Op på patronerne 1983 Produktionsdesign U/Spillefilm
Grease 2 1982 Produktionsdesign U/Spillefilm
Gæt, hvem der ligger under sengen! 1980 Produktionsdesign U/Spillefilm
Et nyt kapitel 1979 Produktionsdesign U/Spillefilm
Øjne 1978 Produktionsdesign U/Spillefilm
Julia 1977 Produktionsdesign U/Spillefilm
Pjattet med Pete 1974 Produktionsdesign U/Spillefilm
Skyggeblomster 1973 Produktionsdesign U/Spillefilm
Stem på McKay 1972 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ordnede forhold 1969 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.