enda

Gene Fowler Jr.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Huset i Garibaldi Street 1979 Klip Tv-film
Mænd i bur 1972 Klip Tv-film
Manden, de kaldte Hest 1970 Klip U/Spillefilm
Klyng dem op 1968 Klip U/Spillefilm
Opgør i Boot Hill 1958 Instruktion U/Spillefilm
Kampen om fortet 1957 Klip U/Spillefilm
Den hårdeste straf 1956 Klip U/Spillefilm
Kvinden i vinduet 1944 Klip U/Spillefilm
Bødler dør ogsaa 1943 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.