enda

Gene Hackman

(1930 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Juryen 2003 Rankin Fitch U/Spillefilm
Kuppet 2001 Joe Moore U/Spillefilm
The Royal Tenenbaums 2001 Royal Tenenbaum U/Spillefilm
Behind Enemy Lines 2001 Admiral Leslie McMahon Reigart U/Spillefilm
Heartbreakers 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Enemy of the state 1998 Brill U/Spillefilm
Sandhedens time 1998 Jack Ames U/Spillefilm
Absolute Power 1997 Præsident Alan Richmond U/Spillefilm
The birdcage 1996 Senator Keeley U/Spillefilm
Ekstreme metoder 1996 Dr. Lawrence Myrick U/Spillefilm
Get Shorty 1995 Harry Zimm U/Spillefilm
Fjenden i dybet 1995 Capt. Frank Ramsey U/Spillefilm
De hurtige og de døde 1995 Herod U/Spillefilm
Wyatt Earp 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Geronimo - en amerikansk legende 1993 Medvirkende U/Spillefilm
The firm - Firmaets mand 1993 Medvirkende U/Spillefilm
De nådesløse 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Hvis sandheden skal frem 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Løst krudt 1990 Medvirkende U/Spillefilm
På et hængende hår 1990 Medvirkende U/Spillefilm
De sidste dobbeltagenter 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Manden fra Berlin 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Mississippi burning 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Fanget bag fjendens linier 1988 Medvirkende U/Spillefilm
En anden kvinde 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Superman IV 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Ingen vej tilbage 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Alle gode gange to 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Forfulgt af fortiden 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Eureka 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Syv der hævner 1983 Medvirkende U/Spillefilm
I skudlinien 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Superman på nye eventyr 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Superman 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Billet til helvede 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Fremmedlegionens helte 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Bid tænderne sammen 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Den franske forbindelse 2 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Skakmat 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Tre smarte smuglere på "Lucky Lady" 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Aflytningen 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Ægteskabsannoncen 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Fugleskræmslet 1973 Medvirkende U/Spillefilm
SOS Poseidon kalder 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Hakkedrenge 1972 Medvirkende U/Spillefilm
The French Connection 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Narkoforhandleren 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Bonnie og Clyde 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.