enda

Gene Havlick

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
7th Cavalry 1956 Klip U/Spillefilm
Han kom fra Apache Wells 1955 Klip U/Spillefilm
De fredløses konge 1950 Klip U/Spillefilm
Der var engang en kålorm 1944 Klip U/Spillefilm
Sensationen 1940 Klip U/Spillefilm
Mr. Smith kommer til Washington 1939 Klip U/Spillefilm
Du kan ikke tage det med dig 1938 Klip U/Spillefilm
Tabte horisonter 1937 Klip U/Spillefilm
Den store Scene 1934 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.