enda

Gene Kelly

(1912 – 1996)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Præriens lysthus 1970 Instruktion U/Spillefilm
Hello, Dolly 1969 Instruktion U/Spillefilm
Vejledning i sidespring for ægtemænd 1967 Instruktion U/Spillefilm
Solen stod stille 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Lykkens landevej 1956 Instruktion, Medvirkende, Produktion U/Spillefilm
Syng i sol og regn 1952 Instruktion, Don Lockwood U/Spillefilm
De tre musketerer 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Kærlighed og musik 1947 Medvirkende U/Spillefilm
Pin-up pigen 1944 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.