enda

Gene Tierney

(1920 – 1991)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Egyptian 1954 Baketamon U/Spillefilm
Gaucho'en 1952 Medvirkende U/Spillefilm
Dragonwyck 1946 Miranda U/Spillefilm
Heaven Can Wait 1943 Medvirkende U/Spillefilm
Frank James vender til bage 1940 Eleanor Stone U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.