enda

Gene Wilder

(1933 – 2016)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Inside the Actors Studio 1994 Medvirkende Tv-serie
Ka' du høre hvad jeg ser? 1989 Manus, Medvirkende U/Spillefilm
Bangebuksens bryllupsnat 1986 Instruktion, Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Pigen i rødt 1984 Instruktion, Manus, Medvirkende U/Spillefilm
Hanky panky 1982 Medvirkende U/Spillefilm
To tosser bag tremmer 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Luk øjnene og skyd 1979 Avram U/Spillefilm
Verdens største elsker 1977 Instruktion, Medvirkende, Manus, Produktion U/Spillefilm
Sherlock Holmes' smarte bror 1975 Instruktion, Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Sherlock Holmes' smarte bror 1975 Instruktion, Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Frankenstein Junior 1974 Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Sheriffen skyder på det hele 1974 Jim U/Spillefilm
Heldet forfølger den tossede 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Forår for Hitler 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.