enda

Geneviève Bujold

(1942 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Blodbrødre 1988 Medvirkende U/Spillefilm
The Moderns 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Strømer på stregen 1984 Medvirkende U/Spillefilm
For Gud og mafiaen 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Menneskejagt i Moskva 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Coma 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Alex og vildkatten 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Obsession 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Tyven fra Paris 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.