enda

Geoffrey Unsworth

(1914 – 1978)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Superman på nye eventyr 1980 Foto U/Spillefilm
Tess 1979 Foto U/Spillefilm
Superman 1978 Foto U/Spillefilm
Broen ved Arnhem 1977 Foto U/Spillefilm
Flashman Den Uovervindelige 1975 Foto U/Spillefilm
Den lyserøde panter springer igen 1975 Foto U/Spillefilm
Tre smarte smuglere på "Lucky Lady" 1975 Foto U/Spillefilm
Mordet i Orient-ekspressen 1974 Foto U/Spillefilm
Længsel efter kærlighed 1974 Foto U/Spillefilm
Zardoz 1974 Foto U/Spillefilm
Cabaret 1972 Foto U/Spillefilm
Cromwell 1970 Foto U/Spillefilm
Rumrejsen år 2001 1968 Foto U/Spillefilm
Becket 1964 Foto U/Spillefilm
En aften med Den Kongelige Engelske Ballet 1963 Foto U/Dokumentarfilm
Indien i flammer 1959 Foto U/Spillefilm
Titanics sidste timer 1958 Foto U/Spillefilm
De ukuelige 1956 Foto U/Spillefilm
Purpur sletten 1954 Foto U/Spillefilm
Mr. Adams i paradis 1953 Foto U/Spillefilm
Smuglerprinsessen 1952 Foto U/Spillefilm
Nettet strammes 1950 Foto U/Spillefilm
Trio 1950 Foto U/Spillefilm
Mesterspionen fra Paris 1949 Foto U/Spillefilm
Stærkere end jeg selv 1947 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.