enda

George Bowers

(1944 – 2012)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Walking tall 2004 Klip U/Spillefilm
From Hell 2001 Klip U/Spillefilm
Er du til noget? 1999 Klip U/Spillefilm
Money train 1995 Klip U/Spillefilm
Bill Rago 1994 Klip U/Spillefilm
Den gode søn 1993 Klip U/Spillefilm
I en klasse for sig selv 1992 Klip U/Spillefilm
I seng med fjenden 1991 Klip U/Spillefilm
Det beskidte spil 1989 Klip U/Spillefilm
Harlem nights 1989 Klip U/Spillefilm
Jagten på en morder 1988 Klip U/Spillefilm
Stedfaderen 1986 Klip U/Spillefilm
Buckaroo Banzai og det vilde eventyr 1984 Klip U/Spillefilm
Sidste skoledag - for fuldt drøn 1982 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.