enda

George Brent

(1904 – 1979)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Brud til salg 1949 Medvirkende U/Spillefilm
Vindeltrappen 1945 Medvirkende U/Spillefilm
I morgen og for evigt 1945 Medvirkende U/Spillefilm
Afrikas Stjerne 1940 Medvirkende U/Spillefilm
Sejr over mørket 1939 Medvirkende U/Spillefilm
Jezebel 1938 Medvirkende U/Spillefilm
The Golden Arrow 1936 Medvirkende U/Spillefilm
Special Agent 1935 Medvirkende U/Spillefilm
Front Page Woman 1935 Medvirkende U/Spillefilm
Housewife 1934 Medvirkende U/Spillefilm
42. gade 1933 Pat U/Spillefilm
The Rich Are Always with Us 1932 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.