enda

George Bruns

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Robin Hood 1973 Musik U/Spillefilm
Aristocats 1970 Musik U/Spillefilm
Operation flyvefisk 1968 Musik U/Spillefilm
Junglebogen 1967 Musik U/Spillefilm
Hva' me' hunnene 1966 Musik U/Spillefilm
Da kongen var knægt 1963 Musik U/Spillefilm
Hop med professoren 1961 Musik U/Spillefilm
Hund og hund imellem 1960 Musik U/Spillefilm
Tornerose 1959 Arrangement U/Spillefilm
Davy Crockett og flodpiraterne 1956 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.