enda

George Clooney

(1961 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Suburbicon 2017 Instruktion U/Spillefilm
Money Monster 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Tomorrowland 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Monumenternes mænd 2014 Instruktion, Frank Stokes, Manus, Producer U/Spillefilm
Gravity 2013 Matt Kowalski U/Spillefilm
Familien 2013 Producer U/Spillefilm
Kamæleonen 2012 Instruktion, Governor Mike Morris, Manus, Producer U/Spillefilm
The descendants 2012 Matt King U/Spillefilm
Operation Argo 2012 Producer U/Spillefilm
The men who stare at goats 2010 Lyn Cassady, Producer U/Spillefilm
Fantastic mr. Fox 2010 Mr. Fox U/Spillefilm
The American 2010 Jack/Edward, Producer U/Spillefilm
Up in the air 2009 Ryan Bingham U/Spillefilm
Burn After Reading 2008 Harry Pfarrer U/Spillefilm
Diplomacy - the responsibility to protect 2008 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Ocean's 13 2007 Danny Ocean U/Spillefilm
Michael Clayton 2007 Michael Clayton U/Spillefilm
Unscripted 2005 Instruktion Tv-serie
Good Night, and Good Luck. 2005 Instruktion, Manus, Fred Friendly U/Spillefilm
Syriana 2005 Bob Barnes U/Spillefilm
The jacket 2005 Produktion U/Spillefilm
Ocean's Twelve 2004 Danny Ocean U/Spillefilm
Solaris 2003 Chris Kelvin U/Spillefilm
Intolerable Cruelty 2003 Miles Massey U/Spillefilm
Confessions of a Dangerous Mind 2002 Instruktion, CIA-agent Jim Byrd U/Spillefilm
Ocean's Eleven 2001 Danny Ocean U/Spillefilm
The Perfect Storm 2000 Kaptajn Billy Tyne U/Spillefilm
O Brother, Where Art Thou? 2000 Everett U/Spillefilm
Fail Safe 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Three Kings 1999 Archie Gates U/Spillefilm
Out of sight 1998 Jack Foley U/Spillefilm
Batman & Robin 1997 Batman/Bruce Wayne U/Spillefilm
The Peacemaker 1997 Thomas Devoe U/Spillefilm
From Dusk Till Dawn 1996 Seth Gecko U/Spillefilm
En skønne dag 1996 Jack Taylor U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.