enda
Person

George Clooney

(1961 – )

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
The Midnight Sky 2020 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Suburbicon 2017 Instruktion U/Spillefilm
Money Monster 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Tomorrowland 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Monumenternes mænd 2014 Instruktion, Frank Stokes, Manus, Producer U/Spillefilm
Gravity 2013 Matt Kowalski U/Spillefilm
Familien 2013 Producer U/Spillefilm
Kamæleonen 2012 Instruktion, Governor Mike Morris, Manus, Producer U/Spillefilm
The Descendants 2012 Matt King U/Spillefilm
Operation Argo 2012 Producer U/Spillefilm
The Men Who Stare at Goats 2010 Lyn Cassady, Producer U/Spillefilm
Fantastic Mr. Fox 2010 Mr. Fox U/Spillefilm
The American 2010 Jack/Edward, Producer U/Spillefilm
Up in the Air 2009 Ryan Bingham U/Spillefilm
Burn After Reading 2008 Harry Pfarrer U/Spillefilm
Leatherheads 2008 Instruktion U/Spillefilm
Diplomacy - the responsibility to protect 2008 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Ocean''s 13 2007 Danny Ocean U/Spillefilm
Michael Clayton 2007 Michael Clayton U/Spillefilm
The Good German 2006 Medvirkende U/Spillefilm
Unscripted 2005 Instruktion Tv-serie
Good Night, and Good Luck. 2005 Instruktion, Manus, Fred Friendly U/Spillefilm
Syriana 2005 Bob Barnes U/Spillefilm
The jacket 2005 Produktion U/Spillefilm
Ocean''s Twelve 2004 Danny Ocean U/Spillefilm
Solaris 2003 Chris Kelvin U/Spillefilm
Intolerable Cruelty 2003 Miles Massey U/Spillefilm
Confessions of a Dangerous Mind 2002 Instruktion, CIA-agent Jim Byrd U/Spillefilm
Ocean''s Eleven 2001 Danny Ocean U/Spillefilm
The Perfect Storm 2000 Kaptajn Billy Tyne U/Spillefilm
O Brother, Where Art Thou? 2000 Everett U/Spillefilm
Fail Safe 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Three Kings 1999 Archie Gates U/Spillefilm
Out of Sight 1998 Jack Foley U/Spillefilm
Batman & Robin 1997 Batman/Bruce Wayne U/Spillefilm
The Peacemaker 1997 Thomas Devoe U/Spillefilm
From Dusk Till Dawn 1996 Seth Gecko U/Spillefilm
En skønne dag 1996 Jack Taylor U/Spillefilm