enda

George Cukor

(1899 – 1983)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mine piger fra Paris 1980 Instruktion U/Spillefilm
Marken er grøn 1979 Instruktion
My fair lady 1964 Instruktion U/Spillefilm
Let's make love 1960 Instruktion U/Spillefilm
Fra Cheyenne til Bonanza 1960 Instruktion U/Spillefilm
En stjerne fødes 1954 Instruktion U/Spillefilm
It should happen to you 1954 Instruktion U/Spillefilm
Født i går 1950 Instruktion U/Spillefilm
Adams ribben 1949 Instruktion U/Spillefilm
Tvillingerne 1941 Instruktion U/Spillefilm
Natten før Brylluppet 1940 Instruktion U/Spillefilm
Borte med blæsten 1939 Instruktion U/Spillefilm
To mennesker gør sig fri 1938 Instruktion U/Spillefilm
Kameliadamen 1936 Instruktion U/Spillefilm
Pigebørn 1933 Instruktion U/Spillefilm
Skilsmissen 1932 Instruktion U/Spillefilm
Den kongelige familie 1931 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.