enda

George Folsey Jr.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sex Drive 2009 Klip U/Spillefilm
The Pink Panther 2006 Klip U/Spillefilm
Hostel 2005 Klip U/Spillefilm
Basic 2003 Klip U/Spillefilm
Det vilde dusin 2003 Klip U/Spillefilm
Bulletproof 1996 Klip U/Spillefilm
Coming to America 1988 Klip, Producer U/Spillefilm
De kom, de så - de løb! 1986 Produktion U/Spillefilm
De kom, de så - de løb! 1986 Producer U/Spillefilm
Vi er spioner 1985 Producer U/Spillefilm
Ud i natten 1984 Producer U/Spillefilm
En amerikansk varulv i London 1981 Producent U/Spillefilm
Blues Brothers 1980 Klip U/Spillefilm
Delta-Kliken 1978 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.