enda

George Hively

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Fredag den 13, 3. del i 3-D. 1983 Klip U/Spillefilm
Gi' Rio skylden 1983 Klip U/Spillefilm
Lige i stødet 1978 Klip U/Spillefilm
Kærlighed og død 1975 Klip U/Spillefilm
Abbott og Costello på skæg i haremet 1944 Klip U/Spillefilm
Han, hun og leoparden 1938 Klip U/Spillefilm
Forræder 1935 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.