enda

George Lucas

(1944 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Star Wars Lightsaber Battles Dvd 2009 Instruktion
Star Wars: The Clone Wars 2008 Producer U/Spillefilm
Star wars: Episode III - Sith-fyrsternes hævn 2005 Instruktion U/Spillefilm
Star wars: Episode II - Klonernes angreb 2002 Instruktion U/Spillefilm
Star Wars: Episode I - Den usynlige fjende 1999 Instruktion U/Spillefilm
Stjernekrigen 1997 Instruktion U/Spillefilm
Jedi ridderen vender tilbage 1997 Manus U/Spillefilm
Imperiet slår igen 1997 Klip U/Spillefilm
Jedi-ridderen vender tilbage 1983 Manus U/Spillefilm
Jagten på den forsvundne skat 1981 Klip U/Spillefilm
Stjernekrigen 1977 Instruktion U/Spillefilm
Sidste nat med kliken 1973 Instruktion U/Spillefilm
THX 1138 1970 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.