enda

George S. Clinton

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Love Guru 2008 Musik U/Spillefilm
Big Momma's house 2 2006 Musik U/Spillefilm
Tror du stadig på julemanden? 2002 Musik U/Spillefilm
Austin Powers in Goldmember 2002 Musik U/Spillefilm
3000 Miles to Graceland 2001 Musik U/Spillefilm
The astronaut's wife 1999 Musik U/Spillefilm
Austin Powers: The Spy Who Shagged Me 1999 Musik U/Spillefilm
Wild things 1998 Musik U/Spillefilm
Mortal kombat 1995 Musik U/Spillefilm
Platoon leader 1988 Musik U/Spillefilm
American Ninja 2 1987 Musik U/Spillefilm
Cheech og Chong på potten 1984 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.