enda

George Segal

(1934 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Deep down 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Vild flugt 1993 Medvirkende U/Spillefilm
For the boys 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Stik, hug og ta' til fange 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Sorte udsigter 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Han, hun og svigermor 1979 Medvirkende U/Spillefilm
At stjæle er en ærlig sag 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Amanda og rævepelsen 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Lejemorder jages 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Mysteriet om ridderfalken 1975 Medvirkende U/Spillefilm
California split 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Ud, sagde min kone 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Fire uheldige helte 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Uglen og missekatten 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Broen ved Remagen 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Den tabte kommando 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Hvem er bange for Virginia Woolf? 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.