enda

George Stevens

(1904 – 1975)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Højt spil i Las Vegas 1969 Instruktion U/Spillefilm
The greatest story ever told 1965 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Anne Franks dagbog 1959 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Giganten 1956 Instruktion U/Spillefilm
Shane - Den tavse rytter 1953 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
En plads i solen 1951 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Årets kvinde 1942 Instruktion U/Spillefilm
Gunga Din 1939 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
En Jomfru i Fare 1937 Instruktion U/Spillefilm
Matroser på landlov 1929 Foto U/Kort fiktion
Den gyldne frihed 1929 Foto U/Kort fiktion
Det er min Kone 1929 Foto U/Kort fiktion
Den store kamp 1927 Foto U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.