enda

Georges Auric

(1899 - 1983)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Undskyld, vi flygter 1966 Musik U/Spillefilm
Liget der blev væk 1961 Musik U/Spillefilm
Heksejagt 1957 Musik U/Spillefilm
Klokkeren fra Notre Dame 1956 Musik U/Spillefilm
Rififi 1955 Musik U/Spillefilm
De tog mit barn 1954 Musik U/Spillefilm
Forfulgt af Scotland Yard 1954 Musik U/Spillefilm
Frygtens pris 1953 Musik U/Spillefilm
Moulin Rouge 1952 Musik U/Spillefilm
Den respektable glædespige 1952 Musik U/Spillefilm
Henriettes festdag 1952 Musik U/Spillefilm
Masser af guld 1951 Musik U/Spillefilm
Kærlighedens mysterium 1950 Musik U/Spillefilm
Mesterspionen fra Paris 1949 Musik U/Spillefilm
Pas til paradis 1949 Musik U/Spillefilm
Terningerne er kastet 1947 Musik U/Spillefilm
Fem drenge på sporet 1947 Musik U/Spillefilm
Skønheden og udyret 1946 Musik U/Spillefilm
Nattens mysterier 1946 Musik U/Spillefilm
Cæsar og Cleopatra 1945 Musik U/Spillefilm
Den evige længsel 1943 Musik U/Spillefilm
Leve friheden 1931 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.