enda

Georges Delerue

(1925 – 1992)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Man Trouble 1992 Musik U/Spillefilm
Pokkers til krøltop 1991 Musik U/Spillefilm
Mine amerikanske venner 1991 Musik U/Spillefilm
Black Robe - i indianernes vold 1991 Musik U/Spillefilm
Mister Johnson 1990 Musik U/Spillefilm
Kæft, trit og retning 1990 Musik U/Spillefilm
Joe og vulkanen 1990 Musik U/Spillefilm
Falsk alibi 1989 Musik U/Spillefilm
Det stærke køn 1989 Musik U/Spillefilm
Kærlighed og kaos 1988 Musik U/Spillefilm
Tvillinger 1988 Musik U/Spillefilm
Friends 1988 Musik U/Spillefilm
Biloxi blues 1987 Musik U/Spillefilm
Mistænkt 1987 Musik U/Spillefilm
God til piger 1987 Musik U/Spillefilm
Platoon - kamp-patruljen 1986 Musik U/Spillefilm
Agnes of God - Vorherres egen Agnes 1985 Musik U/Spillefilm
Min kone er stjernetosset 1985 Musik U/Spillefilm
Salvador 1985 Musik U/Spillefilm
I al fortrolighed 1983 Musik U/Spillefilm
Den dødelige sommer 1983 Musik U/Spillefilm
Silkwood 1983 Musik U/Spillefilm
Den lille udbryder 1982 Musik U/Spillefilm
En mand, en kvinde, et barn 1982 Musik U/Spillefilm
Kvinden overfor 1981 Musik U/Spillefilm
Den sidste metro 1980 Musik U/Spillefilm
Willie og Phil 1980 Musik U/Spillefilm
Julia 1977 Musik U/Spillefilm
Colt 357 1976 Musik U/Spillefilm
Indian Killer 1973 Musik U/Spillefilm
Den amerikanske nat 1973 Musik U/Spillefilm
Sjakalen 1973 Musik U/Spillefilm
En dejlig pige som mig 1972 Musik U/Spillefilm
Kære Louise 1972 Musik U/Spillefilm
De vilde ryttere 1971 Musik U/Spillefilm
De to englænderinder 1971 Musik U/Spillefilm
Nedtælling 1970 Musik U/Spillefilm
Bedstefar på glatis 1969 Musik U/Spillefilm
Mand til alle tider 1966 Musik U/Spillefilm
Den gamle mand og drengen 1966 Musik U/Spillefilm
Den hede spanske sommer 1965 Musik U/Spillefilm
Fjolset 1965 Musik U/Spillefilm
Silkehud 1964 Musik U/Spillefilm
Jeg - en mandlig sexbombe 1964 Musik U/Spillefilm
Mata Hari, Agent H-21 1964 Musik U/Spillefilm
Lucky Jo - Gangsterbandens skræk 1964 Musik U/Spillefilm
De unge elskende 1962 Musik U/Spillefilm
Jules og Jim 1962 Musik U/Spillefilm
Fra blomst til blomst 1961 Musik U/Spillefilm
Cartouche 1961 Musik U/Spillefilm
Pariserroser 1960 Musik U/Spillefilm
Skyd på pianisten 1960 Musik U/Spillefilm
Liberty Belle Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.