enda

Georges Garvarentz

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Den hvide indianers hævn 1982 Musik U/Spillefilm
Pigen og syvstjernen 1968 Musik U/Spillefilm
Av min ryg 1968 Musik U/Spillefilm
Manden fra Istanbul 1965 Musik U/Spillefilm
Hvordan man stjæler en millard og slipper godt fra det. 1965 Musik U/Spillefilm
Taxi til Tobruk 1961 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.