enda

Georges Méliès

(1861 – 1938)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Le voyage de la famille Bourrichon 1913 Instruktion U/Kort fiktion
À la conquête du pôle 1912 Instruktion U/Kort fiktion
Cendrillon ou La pantoufle merveilleuse 1912 Instruktion U/Kort fiktion
Le chevalier des neiges 1912 Instruktion U/Kort fiktion
Extraordinary Illusions 1910 Instruktion U/Kort fiktion
Le locataire diabolique 1909 Instruktion U/Kort fiktion
La tambourin fantastique 1908 Instruktion U/Kort fiktion
Photographie électrique à distance 1908 Instruktion U/Kort fiktion
Il y a un dieu pour les ivrognes 1908 Instruktion U/Kort fiktion
Le génie du feu 1908 Instruktion U/Kort fiktion
Le rêve d'un fumeur d'opium 1908 Instruktion U/Kort fiktion
Salon de coiffure 1908 Instruktion U/Kort fiktion
Le nouveau seigneur du village 1908 Instruktion U/Kort fiktion
L' avare 1908 Instruktion U/Kort fiktion
Le conseil de pipelet 1908 Instruktion U/Kort fiktion
Lully ou Le violon brisé 1908 Instruktion U/Kort fiktion
Amour et mélasse 1908 Instruktion U/Kort fiktion
Le fakir de Singapoure 1908 Instruktion U/Kort fiktion
French Interpreter Policeman 1908 Instruktion U/Kort fiktion
Anaïc ou Le balafré 1908 Instruktion U/Kort fiktion
Pour l'étoile S.V.P. 1908 Instruktion U/Kort fiktion
Conte de la grand-mère et rêve de l'enfant 1908 Instruktion U/Kort fiktion
Hallucinations pharmaceutiques ou Le truc de potard 1908 Instruktion U/Kort fiktion
La bonne bergère et la mauvaise princesse 1908 Instruktion U/Kort fiktion
La colle universelle 1907 Instruktion U/Kort fiktion
La douche d'eau bouillante 1907 Instruktion U/Kort fiktion
Les fromages automobiles 1907 Instruktion U/Kort fiktion
Le tunnel sous La Manche ou Le cauchemar franco-anglais 1907 Instruktion U/Kort fiktion
L' éclipse du soleil en pleine lune 1907 Instruktion U/Kort fiktion
Pauvre John ou Les aventures d'un buveur de whiskey 1907 Instruktion U/Kort fiktion
Ali Barbouyou et Ali Bouf à l'huile 1907 Instruktion U/Kort fiktion
La cuisine de l'ogre 1907 Instruktion U/Kort fiktion
Les torches humaines 1907 Instruktion U/Kort fiktion
La prophétesse de Thèbes 1907 Instruktion U/Kort fiktion
Sæbebobler 1906 Instruktion U/Kort fiktion
Les affiches en goguette 1906 Instruktion U/Kort fiktion
Alchimiste Parafaragaramus ou La cornue infernale 1906 Instruktion U/Kort fiktion
Komponistens Hallucinationer 1906 Instruktion U/Kort fiktion
Une chute de cinq étages 1906 Instruktion U/Kort fiktion
Jack le ramoneur 1906 Instruktion U/Kort fiktion
Le maestro Do-mi-sol-do 1906 Instruktion U/Kort fiktion
La cardeuse de matelas 1906 Instruktion U/Kort fiktion
Les incendiaires 1906 Instruktion U/Kort fiktion
L' anarchie chez guignol 1906 Instruktion U/Kort fiktion
L' hôtel des voyageurs de commerce 1906 Instruktion U/Kort fiktion
Les quatre cents farces du diable 1906 Instruktion U/Kort fiktion
La fée Carabosse ou le poignard fatal 1906 Instruktion U/Kort fiktion
Les cartes vivantes 1905 Instruktion U/Kort fiktion
Le diable noir 1905 Instruktion U/Kort fiktion
La chaise à porteur enchantée 1905 Instruktion U/Kort fiktion
Le tripot clandestin 1905 Instruktion U/Kort fiktion
Le Phénix 1905 Instruktion U/Kort fiktion
Le menuet lilliputien 1905 Instruktion U/Kort fiktion
Le palais des mille et une nuits 1905 Instruktion U/Kort fiktion
Le Raid Paris-New York en automobile 1905 Instruktion U/Kort fiktion
Un feu d'artifice improvisé 1905 Instruktion U/Kort fiktion
La légende de Rip Van Winkle 1905 Instruktion U/Kort fiktion
Den umulige Rejse 1904 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Le merveilleux éventail vivant 1904 Instruktion U/Kort fiktion
Le roi du maquillage 1904 Instruktion U/Kort fiktion
Sorcellerie culinaire 1904 Instruktion U/Kort fiktion
Le thaumaturge chinois 1904 Instruktion U/Kort fiktion
Havfruen 1904 Instruktion U/Kort fiktion
Le bourreau turc 1904 Instruktion U/Kort fiktion
Au clair de la lune ou Pierrot malheureux 1904 Instruktion U/Kort fiktion
Le coffre enchanté 1904 Instruktion U/Kort fiktion
Le rêve de l'horloger 1904 Instruktion U/Kort fiktion
Les transmutations imperceptibles 1904 Instruktion U/Kort fiktion
Un miracle sous l'inquisition 1904 Instruktion U/Kort fiktion
La planche du diable 1904 Instruktion U/Kort fiktion
La cascade de feu 1904 Instruktion U/Kort fiktion
The Marvellous Wreath 1903 Instruktion U/Kort fiktion
Un malheur n'arrive jamais seul 1903 Instruktion U/Kort fiktion
Le cake-walk infernal 1903 Instruktion U/Kort fiktion
La boîte à malice 1903 Instruktion U/Kort fiktion
Le puits fantastique 1903 Instruktion U/Kort fiktion
L' auberge du bon repos 1903 Instruktion U/Kort fiktion
La statue animée 1903 Instruktion U/Kort fiktion
Le sorcier 1903 Instruktion U/Kort fiktion
L' oracle de Delphes 1903 Instruktion U/Kort fiktion
Le portrait spirituel 1903 Instruktion U/Kort fiktion
Le mélomane 1903 Instruktion U/Kort fiktion
Le monstre 1903 Instruktion U/Kort fiktion
Paa Havsens Bund 1903 Instruktion U/Kort fiktion
Le chaudron infernal 1903 Instruktion U/Kort fiktion
Le revenant 1903 Instruktion U/Kort fiktion
Le tonnerre de Jupiter 1903 Instruktion U/Kort fiktion
Le parapluie fantastique 1903 Instruktion U/Kort fiktion
Tom Tight et Dum-Dum 1903 Instruktion U/Kort fiktion
Bob Kick, l'enfant terrible 1903 Instruktion U/Kort fiktion
Illusions funambulesques 1903 Instruktion U/Kort fiktion
L' enchanteur Alcofribas 1903 Instruktion U/Kort fiktion
Jacques et Jim 1903 Instruktion U/Kort fiktion
Den magiske Lanterne 1903 Instruktion U/Kort fiktion
Le rêve du maître de ballet 1903 Instruktion U/Kort fiktion
Mefistofeles i Underverdenen 1903 Instruktion U/Kort fiktion
Rejsen til Månen 1902 Instruktion, Manus, Klip, Produktionsdesign, Producer U/Kort fiktion
La douche du colonel 1902 Instruktion U/Kort fiktion
La danseuse microscopique 1902 Instruktion U/Kort fiktion
La clownesse fantôme 1902 Instruktion U/Kort fiktion
Les trésors de satan 1902 Instruktion U/Kort fiktion
L' homme mouche 1902 Instruktion U/Kort fiktion
L' équilibre impossible 1902 Instruktion U/Kort fiktion
Gullivers Rejse til Lilleputternes og Kæmpernes Land 1902 Instruktion U/Kort fiktion
La rêve de Noël 1901 Instruktion U/Kort fiktion
Nouvelles luttes extravagantes 1901 Instruktion U/Kort fiktion
Un déshabillage impossible 1901 Instruktion U/Kort fiktion
La maison tranquille 1901 Instruktion U/Kort fiktion
La chrysalide et le papillon d'or 1901 Instruktion U/Kort fiktion
Dislocation mystérieuse 1901 Instruktion U/Kort fiktion
L' antre des esprits 1901 Instruktion U/Kort fiktion
Chez la sorcière 1901 Instruktion U/Kort fiktion
Excelsior! 1901 Instruktion U/Kort fiktion
Barbe-bleue 1901 Instruktion U/Kort fiktion
Le chapeau à surprises 1901 Instruktion U/Kort fiktion
L' homme à la tête en caoutchouc 1901 Instruktion U/Kort fiktion
Le diable géant ou Le miracle de la madonne 1901 Instruktion U/Kort fiktion
Nain et géant 1901 Instruktion U/Kort fiktion
Tom Whisky ou L'illusioniste toqué 1900 Instruktion U/Kort fiktion
La vengeance du gâte-sauce 1900 Instruktion U/Kort fiktion
Les infortunes d'un explorateur 1900 Instruktion U/Kort fiktion
L' homme orchestre 1900 Instruktion U/Kort fiktion
Jeanne d'Arc 1900 Instruktion U/Kort fiktion
Sultanens Drøm 1900 Instruktion U/Kort fiktion
Le sorcier, le prince et le bon génie 1900 Instruktion U/Kort fiktion
Le livre magique 1900 Instruktion U/Kort fiktion
Spiritisme abracadabrant 1900 Instruktion U/Kort fiktion
L' illusioniste double et la tête vivante 1900 Instruktion U/Kort fiktion
Le repas fantastique 1900 Instruktion U/Kort fiktion
Le tonneau des danaïdes 1900 Instruktion U/Kort fiktion
Le savant et le chimpanze 1900 Instruktion U/Kort fiktion
Le réveil d'un monsieur pressé 1900 Instruktion U/Kort fiktion
L' impressionniste fin de siècle 1899 Instruktion U/Kort fiktion
Le diable au couvent 1899 Instruktion U/Kort fiktion
Le portrait mystérieux 1899 Instruktion U/Kort fiktion
L' affaire Dreyfus 1899 Instruktion U/Kort fiktion
Cendrillon 1899 Instruktion U/Kort fiktion
Le chevalier mystère 1899 Instruktion U/Kort fiktion
La lune à un metre 1898 Instruktion U/Kort fiktion
Visite sous-marine du Main 1898 Instruktion U/Kort fiktion
Panorama pris d'un train en marche 1898 Instruktion U/Kort fiktion
Le magicien 1898 Instruktion U/Kort fiktion
Illusions fantasmagoriques 1898 Instruktion U/Kort fiktion
Guillaume Tell et le clown 1898 Instruktion U/Kort fiktion
Un homme de têtes 1898 Instruktion U/Kort fiktion
La tentation de Saint-Antoine 1898 Instruktion U/Kort fiktion
La damnation de Faust 1898 Instruktion U/Kort fiktion
Le château hanté 1897 Instruktion U/Kort fiktion
La prise de Tournavos 1897 Instruktion U/Kort fiktion
Entre Calais et Douvres 1897 Instruktion U/Kort fiktion
L' auberge ensorcelée 1897 Instruktion U/Kort fiktion
Après le bal 1897 Instruktion U/Kort fiktion
Une partie de cartes 1896 Instruktion U/Kort fiktion
Une nuit terrible 1896 Instruktion U/Kort fiktion
Escamotage d'une dame au théâtre Robert Houdin 1896 Instruktion U/Kort fiktion
Le cauchemar 1896 Instruktion U/Kort fiktion
Arrivée d'un train 1895 Instruktion U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.