enda

Georges Perinal

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Een gang til med følelse 1959 Foto U/Spillefilm
En konge i New York 1957 Foto U/Spillefilm
En fuldendt ægtemand 1948 Foto U/Spillefilm
Tyven fra Bagdad 1946 Foto U/Spillefilm
Duellen 1943 Foto U/Spillefilm
Spitfire 1942 Foto U/Spillefilm
Henrik VIII's privatliv 1933 Foto U/Spillefilm
14. Juli 1932 Foto U/Spillefilm
Leve friheden 1931 Foto U/Spillefilm
Millionen 1931 Foto U/Spillefilm
Under Paris' tage 1930 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.