enda

Georges Van Parys

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Agent Coplan går amok 1964 Musik U/Spillefilm
Nødråb fra havet 1956 Musik U/Spillefilm
Major Thompson opdager Frankrig 1955 Musik U/Spillefilm
Den store manøvre 1955 Musik U/Spillefilm
Tilfældet Maurizius 1954 Musik U/Spillefilm
Fransk cancan 1954 Musik U/Spillefilm
Madame du Barry 1954 Musik U/Spillefilm
De glemtes bataillon 1953 Musik U/Spillefilm
Før syndfloden 1953 Musik U/Spillefilm
Madames juveler 1953 Musik U/Spillefilm
Sandhedens time 1952 Musik U/Spillefilm
Smukke Marie 1952 Musik U/Spillefilm
Min utro elskede 1948 Musik U/Spillefilm
I det glade Paris 1947 Musik U/Spillefilm
Tavshed er guld 1946 Musik U/Spillefilm
En nat i Paris 1941 Musik U/Spillefilm
Moulin Rouge - Nat i Paris 1939 Musik U/Spillefilm
Formildende omstændigheder 1939 Musik U/Spillefilm
Ikke helt almindelig 1935 Musik U/Spillefilm
Millionen 1931 Musik U/Spillefilm
Det var i Paris 1931 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.