enda

Georges Wakhévitch

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kong Lear 1971 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Oscar 1967 Produktionsdesign U/Spillefilm
For fri udblæsning 1964 Produktionsdesign U/Spillefilm
3 elskerinder 1961 Produktionsdesign U/Spillefilm
Paris-byen der aldrig sover 1952 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den evige længsel 1943 Produktionsdesign U/Spillefilm
Aftengæsterne 1942 Produktionsdesign U/Spillefilm
Serenade 1939 Produktionsdesign U/Spillefilm
Louise 1939 Produktionsdesign U/Spillefilm
Blodets røst 1939 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det er dejligt at leve 1938 Produktionsdesign U/Spillefilm
Gibraltar 1938 Produktionsdesign U/Spillefilm
La Marseillaise 1938 Produktionsdesign U/Spillefilm
Natlogi (postholderens datter) 1937 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.