enda

Gerald Hirschfeld

(1921 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Dæknavn: Malone 1987 Foto U/Spillefilm
Højt på strå 1986 Foto U/Spillefilm
At være eller ikke være 1983 Foto U/Spillefilm
Det var tider 1982 Foto U/Spillefilm
Elsk din nabo 1981 Foto U/Spillefilm
Glasklokken 1979 Foto U/Spillefilm
Verdens største elsker 1977 Foto U/Spillefilm
Dødens by 1975 Foto U/Spillefilm
Frankenstein Junior 1974 Foto U/Spillefilm
Sidste sommer 1969 Foto U/Spillefilm
Dage i min fars hus 1968 Foto DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.