enda

Geraldine Peroni

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Brokeback Mountain 2005 Klip U/Spillefilm
The Company 2003 Klip U/Spillefilm
Dr. T 2000 Klip U/Spillefilm
Gingerbread man 1998 Klip U/Spillefilm
Kansas City 1996 Klip U/Spillefilm
Michael ...en engel, ikke en helgen! 1996 Klip U/Spillefilm
Prêt-à-Porter 1994 Klip U/Spillefilm
Short cuts 1993 Klip U/Spillefilm
The Player 1992 Klip U/Spillefilm
Vincent & Theo 1990 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.