enda

Gérard Oury

(1919 – 2006)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Alle tiders flugt 1982 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Skøre gutter på flugt 1978 Instruktion, Manus U/Spillefilm
The Brain 1969 Instruktion U/Spillefilm
Undskyld, vi flygter 1966 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Fjolset 1965 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Den store dæmning 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.