enda

Gerard Philipe

(1922 – 1959)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Farlige forbindelser 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Den udvalgte 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Den store dæmning 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Den store manøvre 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Fanfan - ridderen af tulipanen 1951 Medvirkende U/Spillefilm
Juliette ou la clef des songes 1951 Medvirkende U/Spillefilm
Djævlens skønhed 1949 Medvirkende U/Spillefilm
Idioten 1946 Medvirkende U/Spillefilm
Djævelen i kroppen 1946 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.