enda

Gerhard Pedersen

(1941 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rainfox 1984 Produktion DK/Spillefilm
I Skyttens tegn 1978 Foto DK/Spillefilm
På'en igen Amalie 1973 Stillfotograf DK/Spillefilm
Takt og tone i himmelsengen 1972 Stillfotograf, Produktionschef DK/Spillefilm
Nu går den på Dagmar 1972 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Guld til præriens skrappe drenge 1971 Stillfotograf DK/Spillefilm
Hvor er liget, Møller? 1971 Stillfotograf DK/Spillefilm
Med kærlig hilsen 1971 Stillfotograf DK/Spillefilm
Tandlæge på sengekanten 1971 2. fotograf DK/Spillefilm
Amour 1970 Stillfotograf DK/Spillefilm
Løgneren 1970 Stillfotograf DK/Spillefilm
- og så er der bal bagefter 1970 Stillfotograf DK/Spillefilm
Præriens skrappe drenge 1970 Stillfotograf DK/Spillefilm
Tre slags kærlighed 1970 Stillfotograf DK/Spillefilm
Pigen fra Egborg 1969 Stills DK/Spillefilm
Sjov i gaden 1969 Stillfotograf DK/Spillefilm
Tænk på et tal 1969 Stillfotograf DK/Spillefilm
Jeg - en kvinde 2 1968 Stillfotograf DK/Spillefilm
Dyrlægens plejebørn 1968 Stillfotograf DK/Spillefilm
Det kære legetøj 1968 Stillfotograf DK/Spillefilm
Olsen-banden 1968 Stillfotograf DK/Spillefilm
Soldaterkammerater på bjørnetjeneste 1968 Stillfotograf DK/Spillefilm
Det er så synd for farmand 1968 Fotografassistent DK/Spillefilm
Tre mand frem for en trold 1967 Stills DK/Spillefilm
Det er ikke appelsiner - det er heste 1967 Stills DK/Spillefilm
Elsk... din næste 1967 Stills DK/Spillefilm
Smukke-Arne og Rosa 1967 Stillfotograf DK/Spillefilm
Onkel Joakims hemmelighed 1967 Stillfotograf DK/Spillefilm
Pigen og greven 1966 Stills DK/Spillefilm
Der var engang 1966 Stills DK/Spillefilm
Jeg - en elsker 1966 Assistent DK/Spillefilm
Jeg - en kvinde 1965 Fotografassistent DK/Spillefilm
Pigen og millionæren 1965 Stillfotograf DK/Spillefilm
Premiere i helvede 1964 Assistent DK/Spillefilm
Et døgn uden løgn 1963 Fotografassistent DK/Spillefilm
Det stod i avisen 1962 Fotografassistent DK/Spillefilm
Harry og kammertjeneren 1961 Assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.